Resan har börjat.

Resan började i Negombo som blev vårt första stopp här i Sri Lanka. Trötta efter flyget så valde vi att ta in på första bästa hostel som dök upp som kändes okej. Väl där tog vi en välförtjänt tupplur, efter det tog vi en tur på stan och gick ner till stranden. 
Vi hade en idé hur vi ville resa genom landet, så efter vi hade ätit så satte vi oss ner med manegern och han hjälpte oss med att fixa en förare och hostel genom landet. Så nu har vi 8 dagar planerad reserutt innan vi släpps av i Mirissa där vi ska ta oss sakta upp till Colombo inför resan till Thailand. 
 
Så i morse var vi uppe kl 8 för att åka vidare. Först åkte vi till Pinnawala för att kolla på elefanter. Det var ett kort stopp där vi bara knäppte några foton när elefanterna badade. Sån åkte vi vidare till Sigiriya där vi vandrade upp för lions rock där det brukade vara ett tempel och ett palats efter det, nu fanns det bara ruiner kvar och en jävla massa trappsteg till toppen. Väl där uppe så var det verkligen värt ansträngningen.
 
Imorgon bär det av till Kandy där vi stannar i två nätter. 
 
 
 
Utsikten från lions rock 

Kommentarer:

1 Anonym:

Åååååh! Så avis. Ville verkligen till Lions rock också!! Hoppas ni har det bra <3

Kommentera här: