Bali

Nu har vi varit på Bali i drygt en vecka och vi kan väll båda säga att vi inte är så impade av denna "paradis" ö. Första stället Saminyak var helt ok, bra strand och najs omgivning fåret minus för alla försäljare på stranden men det är svårt att komma undan vid turist ställen. 
Nästa stop vad Ubud. Där hade vi en heldag med aktiviteter, vi började med rice terrace där man odlar riset i en backe (kommer bild på det) sen åkte vi till elefant tempel och avslutade dagen med vattenfall. 
Nu är vi i Uluwatu surfarnas paradis som vi hade hyfsat stora förväntningar på efter att ha hört bra om stället. Men det visade sig vara en besvikelse. Det började redan när vi kom till stället vi skulle bo på. Det fanns inte så mycket med bra betyg här så vi tog ett Home stay som hade fått ok review men det var inte så bra. Sen till stränderna Som var den störst besvikelsen. Vi åkte till 3 stränder och ingen av dom var fina. Både stranden och vattnet var skitigt. Det låg ganska mycket skräp längs stränderna som kommer från vattnet. Det är som att folk inte bryr sig och tror att stranden är en papperskorg....
Vem vet det kanske är så att stränderna är riktigt fina här och att vi kom vid fel tid. 
Imorgon åker vi till ön Nusa lembongan, så får vi se om den imponerar på oss mer. 
 

Kommentera här: