Bali del 2 och Filippinerna

Som vanligt är vi inte så bra på att uppdatera men det har ni nog märkt vid det här laget.... Nu har vi i alla fall kommit till det 6:e landet på resan som är Filippinerna. Här kommer vi spendera en månad så det blir både jul och nyår här. Vi kommer att resa runt på några olika öar och vi kan säga att filippinerna var inte det lättaste resemålet att planera då det är ett så stort land så kommer vi att få flyga mellan de olika öarna. Så det blev ca 1 dags planerande och bokande av flyg och boende. 
Nu är vi på en ö som heter Bantayan en lite lugnare ö utanför Cebu. Här har vi bara latat oss på stranden och inte gjort någonting. Imorgon åker vi vidare till pangalo. 
 
Sen senaste inlägget har vi hunnit med att se lite mer av Indonesien. Vi åkte som sagt till lembongan utanför Bali. Ön hade en riktigt skön atmosfär men det dåliga vädret och lite skitig strand och vatten drog ner på betyget. Har hört att under regnsäsongen så blir det mycket skräp i vattnet som sedan spolas upp på land. Så ett tips till er som vill till Indonesien åk under högsäsong maj-sep. 
Efter lenbongan flög vi över till grannön Lombok. Ett 25 minuters flyg sen var vi där. Vi spenderade de första nätterna i Senggigi som var helt ok, lite dött bara. Sen tog vi båten över till Gili Air som vi båda gillade starkt. Mysig liten ö utan några bilar utan här var det med häst och vagn som man tog sig fram. Tyckte lite synd om hästarna. Sista stället innan flyget till Filippinerna var Kuta. Ett helt ok ställe dock var du tvungen att hyra moped för att ta dig till stränderna runt om då kuta beach inte var fin. 
 
Vi vill passa på att hälsa alla läsare God Jul och ett gått nytt år!! 
(Då vi nog inte kommer att skriva ett nytt inlägg innan 2017) 
 
 
några bilder från Bantayan 
 

Kommentera här: